“8 vjeçe do të ngasësh kamionçinën e babit” - Arbëria News

“8 vjeçe do të ngasësh kamionçinën e babit”

Dwayne ‘The Rock’ Johnson sheh drejt të ardhmes. Aktori 44-vjeçar ka postuar një foto në Instagram ku rrëfen për shpresat që ka për të bijën, Jasmine, 16 muajshe, me të dashurën e tij Lauren Hashian.

Aktori i “The fate of the Furious” po kalon momente qetësie me vajzën e tij.

“Ka mëngjese në jetë ku nuk ka fjalë…dhe ky nuk është një nga ato momente. Jazzy, të të tregojë babi qëllimet e tij. 5 vjeçe, ti do të shohësh njerëzit në sy kur tu japësh dorën. 8 vjeçe, do dish si të peshkosh, të ngasësh kamionçinën e babait dhe të bësh kardio. Dhe 10 vjeç do jesh e aftë tu drejtohesh njerëzve: ‘Punë e mirë, më pëlqen, por të shohim si mund ta bëjmë më mirë”.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nine + eighteen =