Adi Krasta braktis Top Channel: Nuk ju përmbajtën kontratës - Arbëria News

Adi Krasta braktis Top Channel: Nuk ju përmbajtën kontratës

Kemi vënë re se moderatori i mirënjohur Adi Krasta nuk po shfaqet më në ekranin e Top Channel me emisionin e tij “E diell”, por arsyen nuk e dinim.

Ka qënë vetë gazetari dhe moderatori Krasta që në emisionin “Studio e hapur”, ka shpjeguar arsyen e largimit të tij nga Top Channel.

“Më kërkuan që kontrata me ta të mbyllej më herët se sa ishte përcaktuar. Nuk e kam të qartë arsyen por në fund ishte një ndarje xhentëlmenësh. Kemi koncepte të ndryshme për bërjen e televizionit. Unë jam i ndjeshëm për lirinë e fjalës, për të ftuarit, dua ata që i bëjnë drejtësi të vërtetës, që të jem i ndershëm dhe nuk e pata këtë liri”.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − 15 =