Afera e Ramës: 9 miliardë dollarë për 950 metra rrugë në Pogradec - Arbëria News

Afera e Ramës: 9 miliardë dollarë për 950 metra rrugë në Pogradec

dok1_22732

Sekretaria e Marrëdhënieve me Publikun, illness e Partisë Demokratike, viagra 60mg Grida Duma, pills ka bërë sot publike një aferë korruptive të Kryeministrit Rama.

“Mbi 9 milionë e gjysëm dollarë, ose 9 miliardë e 720 milionë lekë i ka dhënë Edi Rama një firme ndërtuese për të bërë më pak se një kilometër, saktësisht 950 metra rrugë në Lin të Pogradecit.”- tha Duma.

Përveç kësaj, ky tender ka dhe paligjshmëri të tjera, si fakti që mungon mbikqyrësi i këtyre punimeve. Një kërkesë kjo e ligjit, dhe ende nuk ka një mbikqyrës të shpallur zyrtarisht nga autoriteti rrugor, të dhëna këto që mungojnë edhe në tabelën e objektit, siç mund ta dalloni edhe në foton në ekran.

Qeveria me kontratën e lidhur me 2 shkurt ka favorizuar firmën PE-VLA-KU, pasi siç shihet qartë nga dokumentacioni, ky ndërtues ka marrë 99 përqind të fondit limit. Eshtë e dukshme se nuk ka pasur garë. 9 milionë e gjysëm dollarë për 950 metra rrugë kanë shkuar drejt e tek miku i qeverisë.

dok2_22733

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twenty − fifteen =