Aktorja Gwyneth Paltrow ish-bashkëshortin e kam si vëlla - Arbëria News

Aktorja Gwyneth Paltrow ish-bashkëshortin e kam si vëlla

Pas ndarjes me bashkëshortin në vitin 2014, tashmë aktorja Gwyneth Paltrow e cilëson si vëlla ish-bashkëshortin. Kjo deklaratë shokuese, është përcjellë në një intervistë të dhënë për revistën “Glamour”, ku ajo ka thënë se mes tyre gjithçka po shkon mësë miri.
“Kalojmë shumë kohë bashkë. Ka shumë raste që flemë të shtëpia e njëri-tjetrit. Pra, ne nuk jetojmë bashkë, por i’a lëmë hapur derën njëri-tjetrit gjithmonë”, ka thënë ajo.

“Kalojmë shumë fundjava bashkë dhe pushime. Jemi ende familje, edhe pse nuk kemi marrëdhënie romantike me njëri-tjetrin. E kam si vëlla”

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eleven − eight =