Alba Hoxha,nuse për herë të parë - Arbëria News

Alba Hoxha,nuse për herë të parë

Balerina e njohur Alba Hoxha është bërë  nuse për herë të parë teksa ka sfiluar për  “AMIEVENT”  përveç hijëshisë së saj, ra në sy reagimi i Albi Nakos.

Ai e ka filmuar gjatë gjithë xhiros së saj dhe dukej mjaft i fokusuar në performancën e Albës, të cilën e ka etiketuar në videot në Instagram dhe ka vendosur disa emoji si për t’i treguar që duket si yll.

 

 

Image

PASPARA

Leave a Reply

YOUR EMAIL ADDRESS WILL NOT BE PUBLISHED. REQUIRED FIELDS ARE MARKED *

 

 

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × 5 =