Alieni i fotografuar në indi po çorjenton rrjetet sociale - Arbëria News

Alieni i fotografuar në indi po çorjenton rrjetet sociale

 

Kjo është një foto e cila është realizuar në indi ku shikohet një burrë i cili mban në dorë një alien.

Pas publikimit të kësaj fotoje janë alarmuar ndjekësit e jashtëtokësorëve, this gjithashtu ka dhe nga ato, të cilët pohojnë se foto është false, nuk mund të jetë e vërtet.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 − six =