Ambasadorja gjermane: Në zgjedhje të futen ata që duan - Arbëria News

Ambasadorja gjermane: Në zgjedhje të futen ata që duan

“Opozita duhet të futet në Parlament dhe të japë kontributin e saj në reformën në drejtësi”. Amasadorja gjermane Susanne Schütz në Shqipëri teksa ka inspektuar nisjen e punimeve për ndërtimin e nënstacionit të ri të Orikumit në Vlorë, medicine  ka komentuar edhe situatën politike ne vendin tone, more about teksa tha se në zgjedhje të futen ata që duan.

ambasadorja gjermane

“Ashtu sikurse Gjermania është shprehur zgjedhjet duhet të jenë të lira e të ndershme dhe të zhvillohen në kohën e duhur. Në zgjedhje duhet të marrin pjesë ato parti që dëshirojnë të futen”, është shprehur ambasadorja.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 − 7 =