Analiza vjetore, Llalla: Krimet në Vlorë dhe Fier, të lidhura me ngjarje të tjera - Arbëria News

Analiza vjetore, Llalla: Krimet në Vlorë dhe Fier, të lidhura me ngjarje të tjera

Adriatik-Llalla1

Kryeprokurori i Republikës, link Adriatik Llalla, ka marrë pjesë në analizën vjetore të prokurorisë së Vlorës, ku ka folur për vrasjet në këtë qytet dhe në Fier.

Sipas Llallës, ngjarjet kriminale të ndodhur në Fier dhe në Vlorë kanë lidhje me njëra-tjetrën, por edhe me krime të tjera të kryera në disa qytete.

Sipas Prokurorit të Përgjithshëm, ajo që mbetet problem është fakti që një numër i madh i hetimeve pezullohen për shkak të mosgjetjes së autorëve dhe gjithashtu ka një numër të lartë të vendimeve të pafajësisë nga Gjykatat.

vijon…

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × 4 =