Anastas Angjeli në krye të KLSH? Ja çfarë thotë Meta - Arbëria News

Anastas Angjeli në krye të KLSH? Ja çfarë thotë Meta

I pyetur për vendimin e Apelit ndaj Dritan Dajtit, Presidenti Ilir Meta ka folur sot para mediave duke kërkuar hetim nga organet ligjzbatuese.

Meta tha sot se KLGJ dhe Prokuroria e Përgjithshme duhet të vihen në lëvizje sa i përket rastit në fjale.

Presidenti komentoi edhe kandidaturat e rrëzuara për kreun e Kontrollit të Lartë të Shtetit.
Por a do të jetë Anastas Angjeli propozimi i radhës, pas Viktore Tushës dhe Bahri Shaqirit?

Ilir Meta nuk ktheu një përgjigje të drejtëpërdrejtë, por u shpreh se roli i tij si President synon forcimin dhe zbatimin e ligjeve në vend.

Edhe për këtë rast, tha presidenti, duhet të sundojë ligji dhe jo shumica.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 − three =