ARMO, përgjysmohet çmimi i ankandit - Arbëria News

ARMO, përgjysmohet çmimi i ankandit

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”86442″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_column_text]Në 23 mars shoqëria e përmbarimore EPSA zhvillon ankandin e dytë për shitjen e pjesshme të rafinerisë ARMO. Përmbarimoret po e zhvillojnë ankandin për llogari të “Raiffeisen Bank “, cheapest ndaj së cilës kompania ka një kredi të pakthyer prej 2.8 miliardë lekë ose 20 milionë euro.

Ankandi i parë i parë zhvillua me 19 shkurt dhe pavarësisht se publiciteti i ishte i mjaftueshëm për rastin nuk u paraqit asnjë i interesuar. Burimet nga Shoqëria përmbarimore pohojnë se bazuar në ligjin për ankandin publik, store sendi i lënë kolateral në ankandin e dytë del në shitje me gjysmë çmimi.

Kështu nga 2.8 miliardë euro pjesët e uzinës (truall dhe ndërtesa në fshatin Drizë), do të dalin në shitje për 1.4 miliardë lekë ose 10 milionë euro.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − 10 =