Arrestohet drejtoresha financiare e Huawei - Arbëria News

Arrestohet drejtoresha financiare e Huawei

Autoritetet kanadeze kanë arrestuar drejtoreshën  financiare të Huawei, Meng Wanzhou, për të cilën,është hapur një hetim për të përcaktuar nëse kolosi kinez ka shkelur sanksionet me Iranin. Huawei, një nga prodhuesit më të mëdhenj kinez të telefonave, është vënë në shenjestër të autoriteteve amerikane që lidhen me sigurinë. Blerja dhe përdorimi i telefonave Huawei është ndaluar në agjencitë qeveritare.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − 17 =