Arrihet marrëveshje Zaev-Kasami, mund të votohet ndryshimi i Kushtetutës - Arbëria News

Arrihet marrëveshje Zaev-Kasami, mund të votohet ndryshimi i Kushtetutës

11 janar – Arrihet marrëveshja me Lëvizjes BESA të Bilall Kasamit dhe kryeministrit Zoran Zaev. Në BESA konfirmojnë se palët janë dakorduar për amendamentet e propozuara, megjithëse pak më vonë do të bëhen publike detajet. Me këtë, edhe zyrtarisht është zhbllokuar procesi i miratimit të ndryshimeve kushtetuese të paraparë me Marrëveshjen e Prespës.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fifteen + 9 =