Asgjësohet 1parcelë me bimë narkotike në Gjirokastër - Arbëria News

Asgjësohet 1parcelë me bimë narkotike në Gjirokastër

kanabis

Aksioni për evidentimin dhe asgjësimin e bimëve narkotike vijon ende. Sipas informacionit zyrtar më të fundit nga policia, medications janë asgjësuar 199 bimë narkotike të dyshuara kanabis sativa.

Bimët narkotike u gjetën të kultivuara në një parcelë, viagra order në vendin e quajtur “Arat e Keçanje” , në Malin e Gjerë.

Më pas policia ka bërë asgjësimin e tyre me anë të djegies, ndërsa ka nisur hetimet për identifikimin dhe kapjen e autorëve

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × 5 =