Audi ka gati modelin A5 Coupe 2017 - Arbëria News

Audi ka gati modelin A5 Coupe 2017

239990

A5 Coupe 2017 është modeli më i ri i makinës nga Audi që pritet të dalë në treg në qershor. Mësohet se modeli i ri i Audit do të jetë
me bazë nga modelet A4 Sedan dhe Avant 2016. Modeli standard pritet të ketë motor 3.0-litërsh V6 TFSI me 354 kuaj fuqi. Ndërsamodeli më i fuqishëm, viagra 60mg RS5Coupe do të ketë 480 kuaj fuqi.

Pritet që Audi para prezantimit zyrtar të publikojë informatat për modelin e ri, visit this ndërkohë akoma nuk ka asnjë informacion në lidhje me çmimin që ai mund të ketë në treg.

239989

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × 3 =