Autostrada Tiranë-Durrës hapet sërish në fundjavë për pushuesit - Arbëria News

Autostrada Tiranë-Durrës hapet sërish në fundjavë për pushuesit

Autostrada Tiranë-Durrës do të hapet sërish këtë fundjavë për t’ju mundësuar pushuesve qarkullimin normal. Autoriteti Rrugor Shqiptar dhe Policia Rrugore kanë informuar qytetarët se ndërhyrjet për riparimin e asfaltit në segmentin Maminas-Sukth-Shkozet do të përfundojnë deri në orën 14:00, duke e hapur plotësisht aksin rrugor për qarkullimin e pushuesve, siç u bë javën e kaluar. Pritet edhe një njoftim i dytë pritet nga ARRSh për vazhdimin e rregullimeve në segmentin Shkozet-Durrës dhe më pas përfundimin e të gjithë autostradës.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fourteen − fourteen =