Avicii shokon fansat - Arbëria News

Avicii shokon fansat

Nuk janë të paktat rastet ku artistët kërkojnë më shumë hapsirë për jetën personale. Në morinë e tyre është edhe DJ suedez, drugs i njohur me emrin e artit si Avicii, viagra approved i cili ka dhënë një lajm aspak të mirë për të gjithë fansate tij, pharmacy duke u tërhequr nga turet, por jo nga muzika. Tim Bergling, me anë të një mesazhi të postuar të martën në faqen e tij zyrtare, thotë se do të vazhdojë të bëjë muzikë, por “kam vendosur se ky i2016″>2016 do të jetë turi dhe spektakli i fundit”. 26-vjeçari thotë se dy javë më parë vendosi të bëjë një ndryshim në stilin e tij të jetës mes tureve anembanë globit, duke shtuar se dëshironte më shumë “jetën reale të personit brenda meje se atë të artistit”.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 + four =