Basha: Në 16 mars para Kryeministrisë - Arbëria News

Basha: Në 16 mars para Kryeministrisë

Kandidatët për deputetë në listat e PD-së pas firmosjes në KQZ ku nuk pranojnë që të marrin mandatin janë nisur drejt selisë së PD-së bashkë me protestuesit e tjerë ku Basha do të bëjë mbylljen e protestës. Rrugës për në selinë e PD-së Basha tha se “Në datë 16 është tubimi i popullit para Kryeministrisë. Sa i takon axhendës opozitare sot përfundoi këtu protesta.  Jeni dëshmitar të disa provokatorëve në radhët e policisë. Edi Rama e ka frikë popullin dhe ka të drejtë, që e ka frikë, pasi duhet ti japë zgjidhje politike krizës” tha Basha.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + five =