Bleona së shpejti në një serial filmi amerikan - Arbëria News

Bleona së shpejti në një serial filmi amerikan

Këngëtarja shqiptare ka pasur përvojë edhe më parë në seriale, kurse tani pritet që të shfaqet në serialin “Paper Empire” që pritet të dal me sezon shumë shpejt

Bleona Qereti pritet që së shpejti të paraqitet me rol edhe në një serial të ri.

Në fakt që në nëntor shqiptarja kishte paralajmëruar se do të jetë pjesë e një seriali amerikan, që disa media e kishin cilësuar si të famshëm.

Megjithatë, “Paper Empire” ka vetëm një sezon me pesë episode dhe tani pritet që të shihen frytet e tij më të mëdha, në sezonin e tyre të dytë.

Aktorë kryesor të këtij seriali janë: Robert Davi, Denise Richards, Robert Knepper, etj.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × 2 =