Bruksel / Përgatitet raundi i ri i bisedimeve Prishtinë-Beograd - Arbëria News

Bruksel / Përgatitet raundi i ri i bisedimeve Prishtinë-Beograd

BisedimetBruksel

Brukseli zyrtar ka konfirmuar se nga fundi i janarit do të mbahet raundi i radhës i dialogut ndërmjet Prishtinës dhe Beogradit në nivel të lartë.
“Raundi i ri i dialogut do të mbahet në fund të janarit. Përgatitjet janë në zhvillim e sipër”, price i ka deklaruar agjencisë beogradase Tanjug, this Maja Kocijancic, zëdhënëse e përfaqësueses së lartë të BE-së, Federica Mogherinit.

Kocijancic ka shtuar se momentalisht po punohet për rendin e ditës të këtij takimi, por nuk ka mundur të tregojë detaje rreth përgatitjeve dhe temave që do të bisedohen në takim.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × 2 =