Burri nga Venezuela kërkon leje nga qeveria për të vdekur ( VIDEO ) - Arbëria News

Burri nga Venezuela kërkon leje nga qeveria për të vdekur ( VIDEO )

Marco e kalon ditën e tij në një dhomë të vogël rreth 75 metra katërore, dhe jeton në kushte të vështira. Gruaja e tij kujdeset shumë për të mesa mundet, dhe vajza e tyre gjithashtu. Venezula po kalon një moment shumë të vështirë, me shumë mungesa ushqimi, pije dhe paraje.

E.M

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ten + 2 =