Burri vret bashkëshorten dhe var veten. Gruaja i kishte treguar prindërve se... - Arbëria News

Burri vret bashkëshorten dhe var veten. Gruaja i kishte treguar prindërve se…

 

Burri vret gruan e me pas var veten ne nje pjese te shtepise. Ngjarja e rende ka ndodhur ne Itali, ne katin e pare te nje pallati ne zonën e Santa Veneranda. Burri, Andrei Cegolea, 47 vjeç, ishte punëtor. Gruaja e tij, Maria 42-vjeçare, punonte si kujdestare.

 

Nga hetimet rezulton se gruaja ka qene e dhunuar nga i shoqi dhe kete ia kishte treguar edhe prinderve. Ajo kishte thene se ai e rrihte per shkak te xhelozise dhe ishte e frikesuar, ndonese kishte pohuar se do te divorcohej.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 − 8 =