Çfarë lufton pirja e ujit me tranguj - Arbëria News

Çfarë lufton pirja e ujit me tranguj

Ditët e gjata të punës janë të lodhshme dhe të mbushura me stres. Nëse dëshironi që të kujdeseni për veten është e rëndësishme që ka disa mënyra të shpejta dhe të thjeshta, search për të qëndruar të shëndetshëm. Lëngu i trangullit është një mënyrë e mirë për të eleminuar të gjitha efektet, discount që kjo pije mund të bëj për trupin tuaj. Disa ngaefektet e shëndetshme janë; 

Uji me tranguj ul rrezikun e sëmundjeve të zemrës.
Kjo pije forcon kockat e dobëta të trupit tuaj.
Uji i përzier me kastravec ndalon dehidratimin.
Zvogëlon rrezikun për kancer.
Kastraveci në ujë ul mundësinë e sëmundjeve kronike.
Kjo pije largon toksina në trupin tuaj.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 + nineteen =