Coco Austin : "E shpika unë fenomenin e të pasmeve, jo Kim Kardashian" - Arbëria News

Coco Austin : “E shpika unë fenomenin e të pasmeve, jo Kim Kardashian”

Karrierën si modele e ka nisur që në vitin 1997 dhe në atë kohë ishte vetëm 18 vjeç. Famën do të gjente me pozat e nxehta që realizonte.

Coco Austin, sot 38 vjeç, thotë se është ajo që ka “themeluar fenomenin e të pasmeve” dhe u ka hapur rrugën e suksesit femrave të tjera me të pasme të mëdha. Ajo postoi një foto të hershme në Instagram.

“Të kishe të pasme të mëdha në atë kohë ishte tabu në botën e modës. Unë e theva këtë tabu. Kjo foto është në kohën kur lulëzonin revistat, shumë vite para rrjeteve sociale dhe para KimK dhe Nicky Minaj”, shkruan ajo në diçitirën shoqëruese të fotos provokuese.

/Ora News.tv/

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fourteen + 18 =