“Cudhi-2” asgjeson 3052 rrënjë bimë narkotike - Arbëria News

“Cudhi-2” asgjeson 3052 rrënjë bimë narkotike

Në vijim të operacioneve të njëpasnjëshme për parandalimin e kultivimit të bimëve narkotike sot është zhvilluar një tjetër operacion nga Efektivat e Komisariatit të Policisë Krujë në bashkëpunim me Komisariatin e Ndërhyrjes së Shpejtë ”FNSH” Tiranë.

Në kuadër të këtij plan-operacioni për “Parandalimin e kultivimit të lëndëve narkotike” është finalizuar me sukses operacioni i koduar“Cudhi-2”.

Nga një kontroll i ushtruar në të gjithë territorin e fshatit Rranxë, dosage Komuna Cudhi.

Krujë u konstatuan rreth 3052 rrënjë bimë narkotike.

Bimët dyshohet të jenë të llojit kannabis sattiva, viagra buy ku u asgjësuan në vend me anë të djegies dhe një pjesë e tyre u morën në cilësinë e provave materiale.

Nga ana e punonjësve të Policisë Krujë vazhdon puna për dokumentimin e plotë të ngjarjes, identifikimin dhe kapjen e autorëve përgjegjës për veprën penale “Kultivimi i bimëve narkotike”.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eighteen − thirteen =