Disa deteje të reja janë mësuar për dy shtetasit e arrestuar në flagrancë nga policia vendore e Shkodrës pasi kërcënonin prej kohësh një grua duke i marrë asaj herë pas here shuma parash. Policia arrestoi Elvis Isufin dhe Greta Gjonaj lidhur me këtë ngjarje.

Në këtë mënyrë forcat e policisë kanë bërë një punë hetimore dy tre mujore duke arritur në arrestimin në flagrancë të Elvis Isufit dhe Greta Gjonaj. Sipas burimeve në momentin e arrestimit dy personat e prangosur ndodhedhin në lagjen “Ndoc Mazi” në qytetin e Shkodrës.

Ata kanë qenë në rrugë në këmbë. Në atë moment dy shtetasit kanë qenë duke i marrë paratë gruas pas kërcënimit të radhës që i kanë bërë. Kur po jepeshin paratë në dorë policia ka ndërhyrë dhe ka arrëstuar në flagrancë Elvis Isufin dhe Greta Gjonaj.