Digjet ishulli i Sazanit, autoritetet nuk mund të ndërhyjnë - Arbëria News

Digjet ishulli i Sazanit, autoritetet nuk mund të ndërhyjnë

14390942_1258965620815478_2302964084076903283_n

 

Gjatë orëve të para të mëngjesit, story ishulli i Sazanit ështëpërfshirë nga një zjarr masiv. Flakët kanë preku pjesën lindore të ishullit, të njohur si një zonë e mbjellë me pisha.

Ishulli i vetëm me histori të madhe, përfundimisht po digjet. Zjarrëfikset nuk mund të shkojnë në vendgjarje. Mjetet ujore që mund të shkojnë atje, gjithashtu e kanë të pamundur për shkak të detit të trazuar.

Zjarri po merr përmasa të mëdha, duke u favorizuar dhe nga era e fuqishme që ka ishulli i Sazanit. Fikja e zjarrit në ishull është e pamundur, pasi mjetet dhe njerëzit nuk mund të shkojnë.

Zjarri vazhdon duke djegur pishat dhe mundësia e vetme për fikjen e tij është shiu.

Arbëria News

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × 2 =