I dinë të ndarë prej vitesh, Bleona Qereti dhe Ganiu i habitën të gjithë - Arbëria News

I dinë të ndarë prej vitesh, Bleona Qereti dhe Ganiu i habitën të gjithë

Lidhja e këngëtares shqiptare,  Bleona Qeretit me Gani Bardhën ka qenë e komentuar në media prej vitesh.

Mirpo detaje te reja jane zbuluar, Bleona dhe Ganiu në regjistrat shqiptarë kanë figuruar të martuar deri këtë muaj, përpos procedurave të divorcit në Amerikë të zhvilluara në vitin 2011.

Paneli i gjyqtarëve kanë marrë aktvendimin në të cilin njohin në fuqi për territorin e Shqipërisë divorcin e çiftit, tetë vite pasi ai ishte kryer në SHBA.

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 7 =