Drogë mes plehrave, arrestohet cifti shqiptar - Arbëria News

Drogë mes plehrave, arrestohet cifti shqiptar

Një shqiptar është arrestuar për posedim të lëndëve narkotike,pas kontrollit në shtëpi,  ku iu gjetën 10 kile marijuanë dhe 10 gramë kokainë.  Shqiptari i indentifikuar si Ervis Mankollari, 35 vjeç, është arrestuar së bashku me partneren e tij, ndërsa drogën e mbanin të fshehur mes plehrave.

Rezultate imazhesh për Kishte fshehur drogën mes plehrave, arrestohet shqiptari

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 − nine =