Dy vëllezër që u transformuan në motra, ndryshim drastik ( Foto) - Arbëria News

Dy vëllezër që u transformuan në motra, ndryshim drastik ( Foto)

lj

Jamie dhe Daniel O’Herlihy dy vëllezër u rrit duke luftuar me gjininë e tyre. Ata tani nga dy vëllezër janë shndëruar në dy motra. Tani vëllezër jetojnë si motrat Jamie, 23, dhe Chloe, 20, në Irlandë.

Ata kanë dashur gjithë kohës ata luanin me robat dhe me kukulla. Gjatë periudhës së tranzicionit të tyre, Chloe dhe Jamie kaluan momente të vështira depresioni dhe ankthi, megjithatë ajo që i ndihmoi ishte mbështetja e pakushtëzuar e nënës së tyre.

Arbëria News/A.P

344D57BB00000578-0-image-m-10_1463947265391 344D593800000578-0-image-a-8_1463947185854 3480C01D00000578-0-image-a-1_1463946518891 3480C01300000578-0-image-a-2_1463946524682 344D575F00000578-0-image-m-16_1463947432283 344D592800000578-0-image-a-17_1463947442809 344D564500000578-0-image-a-26_1463947509510 344D593400000578-0-image-m-25_1463947501996 344D57BB00000578-0-image-m-10_1463947265391

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × 5 =