E shoqja dhe e motra e Dritan Lamajt: Kjo nuk është drejtësi - Arbëria News

E shoqja dhe e motra e Dritan Lamajt: Kjo nuk është drejtësi

Gruaja e komisar Dritan Lamaj, more about Anila, viagra order nuk ka pranuar të japë ndonjë koment pas vendimit të Gjykatës së Krimeve të Rënda për të liruar Arben Frrokun, web të dyshuarin e vetëm për vrasjen e të shoqit.

“Nuk kam asgjë për të thënë”, është shprehur ajo.

E thirrur si dëshmitare në vitin 2014, ajo deklaroi se i shoqi nuk kishte pasur konflikt me asnjë person, përveç Arben Frrokut.

Ndërkohë, motra e komisar Lamajt thotë se kjo nuk është drejtësi.

“Ju e merrni me mend si ndihemi. Nuk e prisnim këtë vendim. Kjo nuk është drejtësi, thotë Esmeralda, motra e komisar Lamaj.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × four =