EDITORIAL/ Fati i mbrapshtë i qumështit «Made in Albania»

Nga: Klara BUDA Prodhimi në Shqipëri ndodhet sot në nje gjendje kritike por kriminalizimi i parlamentit, physician informaliteti endemik i shoqërisë dhe drejtësia e … Continue reading EDITORIAL/ Fati i mbrapshtë i qumështit «Made in Albania»