Ekskluzive/ Zgjerohet loja e kandidaturave të pavarura për Bashkinë e Tiranës - Arbëria News

Ekskluzive/ Zgjerohet loja e kandidaturave të pavarura për Bashkinë e Tiranës

Kryetari i Shoqatës Tirana, adiposity gjithashtu kryetar i njësisë bashkiake numër 8 në Tiranë, see Arben Tafaj do të prononcohet pas dy ditësh në media si garues i rradhës për kryetar bashkie në kryeqytet. Sipas burimeve konfidenciale pranë tij mësohet se z.Tafaj pretendon të marrë vota nga qendra e djathtë e tiranasve autoktonë përfshirë dhe fshatrat.

Z. Tafaj është kandidati i dytë, approved pas zotit Bojaxhi, i cili deli  pavaruar, pasi më parë ka qenë drejtues i spikatur i pushtetit lokal, përfaqësues i Partisë Demokratike.

Kandidatët të cilët janë bërë publik zyrtarishtë, deri më sot, janë Gjergj Bojaxhi, Sazan Guri, ndërsa si të përfolur nga PS-ja janë Erjon Veliaj dhe Bledi Klosi.

Ndërkohë burime konfindenciale nga Partia Demokratike konfirmuan shtyrjen përsëri të afatit të vendosjes së kandidaturës përfundimtare të kësaj partie për kryebashkiak zvendësues të Lulzim Bashës. Kujtojmë se në një deklarim të mëparshëm Partia Demokratike kishte konfirmuar ditën e premte të javës së shkuar për të nxjerr emrat konkret jo vetëm për Tiranën por për 61 bashkitë.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × five =