EKSKLUZIVE/ Zyrtares shqiptare i ndalohet hyrja për tre vite në Zvicër, vodhi në supermarket - Arbëria News

EKSKLUZIVE/ Zyrtares shqiptare i ndalohet hyrja për tre vite në Zvicër, vodhi në supermarket

largea_largea_media-media-112ea6a0-c610-46ab-a94a-a7d367128a59-normalized14526685371452674000

Funksionarja e lartë  shqiptare  e Ministrisë së Mjedisit  ndalohet të hyjë në Zvicër për tre vite. Përveç kësaj është dënuar dhe me një gjobë për vjedhje në një supermarket në Gjenevë.

Ajo është shpallur nga autoritetet zvicerane si person i padëshiruar për shtetin.

Lajmi është konfirmuar sot dhe nga Gjykata Administrative Federale.

Diplomatja shqiptare ka vjedhur sende me vlerën e 1667 Chf.

Funksionarja e shtetit është dënuar nga drejtësia e Gjenevës më 25 maj të 2016.

Arbëria NEWS

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × three =