Elhaida Dani largohet për në ..... - Arbëria News

Elhaida Dani largohet për në …..

13178796_1416022051757274_6119018143748695504_n

Të gjithë pyesin se ku ndodhet Elhaida Dani, side effects pasi këngëtarja është larguar totalisht nga jeta publike. Por në profilin e saj në Facebook, këngëtarja ka vendosur lokacionin e ri ku jeton dhe sipas asaj që ka shkruar ndodhet në Paris.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 6 =