EURO 2016 , Spanja vjen me himnin e saj për kombëtaren "La Roja Baila - Arbëria News

EURO 2016 , Spanja vjen me himnin e saj për kombëtaren “La Roja Baila

Përpara 1 ore mbrojtësi nëpërmjet rrjeteve të tij sociale publikoi lajmin se po mbylleshin detajet e fundit për himnin më të ri të kombëtares iberike. Një këngë e kompozuar dhe interpretuar nga këngëtarja e madhe spanjolle Nina Pastori së bashku me mbrojtësin Sergio Ramos

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × one =