"Facebook" kërkon falje për problemet e shkaktuara ditën e djeshme - Arbëria News

“Facebook” kërkon falje për problemet e shkaktuara ditën e djeshme

Ditën e djeshme miliona përdorues të “Facebook” në mbarë botën kanë hasur probleme me përdorimin e kësaj platforme por jo vetëm, pasi probleme kanë patur edhe dy rrjetet e tjera sociale “Instagram” dhe “Whatsapp”.

Së fundmi “Facebook” më anë të një postimi në faqen zyrtare në “Twitter-it” ka shpjeguar dhe ka kërkuar falje për anomalinë që përfshiu këto platforma të rrjeteve sociale.

“Dje si rezultat i ndryshimit të konfigurimit të serverit, shumë njerëz hasën vështirësi në qasjen në aplikacionet dhe shërbimet tona. Tani i kemi zgjidhur çështjet dhe sistemet tona janë duke u rikuperuar. Na vjen keq për shqetësimin dhe vlerësojmë durimin e të gjithëve”, shkruan Facebook në Twitter.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

thirteen − three =