Fjalët e Hysni Kapos për nipin e tij diplomat: ‘Në burg, si gjithë të tjerët’ - Arbëria News

Fjalët e Hysni Kapos për nipin e tij diplomat: ‘Në burg, si gjithë të tjerët’

 Vullnet Thanasi, ish-oficeri i Sigurimit të Shtetit dhe më pas “diplomat” pranë Ambasadës Shqiptare në Pragë, nuk ishte i vetmi nga njerëzit e afërm të Hysni Kapos që do të vuante për disa vjet në burgjet e regjimit komunist të Enver Hoxhës e pasardhësit të tij, Ramiz Alisë.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × five =