Foto/ Bashkia e Tiranës vesh me ngjyra për Ditën e Verës pishat e bulevardit - Arbëria News

Foto/ Bashkia e Tiranës vesh me ngjyra për Ditën e Verës pishat e bulevardit

Bashkia e Tiranës ka disa ditë që ka nisur përgatitjet dhe dekorimet përkatëse në prag të Ditës së Verës, this e cila është festë zyrtare dhe ëprkon me ditën e hënë.

Me këtë rast spikatnin sot, viagra dosage ndër të tjera, viagra 100mg pishat e bulevardit, të veshura me ngjyrat e ylberit.

Peme te veshura me ngjyra nga Bashkia e Tiranes, me rastin e 14 Marsit, Dites se Veres./r/n/r/nTrees colored by the Municipality of Tirana, for March 14, the Day of Summer.
Peme te veshura me ngjyra nga Bashkia e Tiranes, me rastin e 14 Marsit, Dites se Veres./r/n/r/nTrees colored by the Municipality of Tirana, for March 14, the Day of Summer.

Dita-e-Veres2-1024x683 Dita-e-Veres-1024x683 Bashkia-1024x682

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seventeen − 2 =