FOTO/ Rolls-Royce prodhon fuoristradën e saj të parë, kushton sa një pasuri! - Arbëria News

FOTO/ Rolls-Royce prodhon fuoristradën e saj të parë, kushton sa një pasuri!

Rolls-Royce Cullinan ka nxjerrë modelin më të ri të fuoristradës, e cila deri më tani është nga më luksozet në  treg.

BMW e cila zotëron Rolls-Royce tregon se fuoristrada sportive është realizuar duke iu referuar shtresës së lartë të shoqërisë dhe se është frymëzuar nga modeli ushtarak i Lorencit të Arabisë,

Marka e famshme ka bërë të ditur se  ajo ka edhe dy karrige ne formë sediljeje të cilat dalin jashtë  bagazhit, për t’u mundësuar personave që udhëtojnë me këtë makinë, të shijojnë  rehatinë për t’u qetësuar gjatë ndonjë pikniku duke mos u larguar nga makina.

Vlera e saj do të jetë 283 mijë euro dhe është cilësuar si  “perla e teknologjisë më të fundit”.

Sidoqoftë, Rolls-Royce do të ketë konkurrencë të fort deri më debutimin e rivales së saj britanike Aston Martin në 2021, e cila ka paralajmëruar se SUV-i i saj do të jetë tërësisht elektrik.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + nine =