FOTO/ Stuhia në Fier rrëzon pemët dhe dëmton automjetet e parkuara - Arbëria News

FOTO/ Stuhia në Fier rrëzon pemët dhe dëmton automjetet e parkuara

Përkeqësimi i motit i shoqëruar me stuhi të forta dhe reshje në qytetin e Fierit ka shkaktuar dëme në mjedis dhe automjete. Bëhet me dije se pemë janë rrëzuar dhe automjete të ndryshme të parkuara janë dëmtuar si pasojë e stuhisë, dhe jo vetëm kaq. Gjithashtu janë thyer xhama të disa bizneseve, por fatmirësisht nuk ka pasur njerëz të lënduar.

Përgatiti: Agron Llupi

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × 3 =