- Arbëria News

Me anë të  rubrikës  FREELANCE ne synojmë  të inkurajojmë zërat e rinj dhe të lirë të gazetarisë. Nëpërmjet kësaj platforme, click çdo gazetari apo analisti  të ri ose me pervojë i ofrohet mundësia për të krijuar profilin e tij personal dhe të promovojë artikujt, dhe opinonet e tij.
Mos hezitoni të dërgoni shkrimet tuaja pranë nesh. Tre shkrimet më të vlerësuara të muajit do të shpërblehen me çmime.
Bashkohu në  familjen FREELANCE.
Ju mirëpresim !