Gjenden të vdekur trupat e dy grave, një burri dhe tre qenve Rottweiler - Arbëria News

Gjenden të vdekur trupat e dy grave, një burri dhe tre qenve Rottweiler

Police at a property in East Park Street, <a href=diagnosis Leeds, where three bodies were found after they were called shortly before midday on Easter Sunday.” width=”630″ height=”485″ />

Trupat e dy grave, një burri dhe tre qenve Rottweiler janë gjetur të pajetë pas një zjarri në një shtëpi.

Ngjarja ka ndodhur pak para mesditës të  dielën e Pashkës në Angli.  Policia dhe ekipet e zjarrit gjetën trupat e dy grave rreth të 20-tave ose 30-tave dhe trupin e një mashkulli rreth 18 vjeç.  Së bashku me ta ishin dhe tre qenë Rottweiler.

Nuk besohet se ka pasur ndonjë shenjë dhune  dhe zyrtarët besojnë se shkak I vdekjes ka qënë tymi.

Zjarri kishte djegur vetëm pjesën e  jashtme të banesës. Njerëzit që vdiqën ende nuk janë identifikuar zyrtarisht.

Përkthimi nga Arbëria NEWS

Police at a property in East Park Street, Leeds, where three bodies were found after they were called shortly before midday on Easter Sunday.
Police at a property in East Park Street, Leeds, where three bodies were found after they were called shortly before midday on Easter Sunday.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × four =