Gjeni Kourtneyn në mes fytyrave të Kim - Arbëria News

Gjeni Kourtneyn në mes fytyrave të Kim

gallery-1455920211-elle-kimkourtney

Kim dhe Kourtney Kardashian duken shumë të  ngjashme. Revista “ELLE” krijuar nje foto mistere për të provuar mprehtësine e syrit. Sa prej jush mund të dallojnë Kourtney në mesin e shumë Kim.

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − 9 =