Gjyqtari Gjermeni nuk justifikon 20 mijë eurot e gjetura në makinë - Arbëria News

Gjyqtari Gjermeni nuk justifikon 20 mijë eurot e gjetura në makinë

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”71352″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_column_text]

Pasi më parë morri ndihmë mjekësore në  Qendrën Spitalore Universitare “Nënë Tereza”, visit duke dëshmuar se ishte plagosur nga një llamarinë, ndaj gjyqtarit Artan Gjermeni Policia dhe Prokuroria nisën menjëherë duke dyshuar se mund të bëhej fjalë për dëmtim të tij nga goditjet me thikë të një personi tjetër. Në kuadër të hetimit për të vërtetuar nëse kishim të bënim me konsumim të akuzës “plagosje të lehtë me dashje”, apo me vetëplagosje aksidentale, sikurse pretendonte gjyqtari, krahas të tjerave, Policia ushtroi kontrollit në makinën e tipit “Smart” të Gjermenit.

Krahas njollave të gjakut të evidentuara në marshin e automjetit, por edhe në pjesët e llamarinta të saj, Policia gjeti dhe sekuestroi edhe një shumë monedhash prej 19 mijë euro dhe 2 milionë lekë ( të vjetra), të cilën gjyqtari nuk e justifikon, ka raportuar “shqip”. Sipas të cilës: Gjermeni është pyetur, lidhur me burimin e dhe destinacioni e tyre, por nuk ka dhenë ka dhenë ndonjë përgjigje konkrete për specialistët e Policisë. Nga burimet e të cilës mësohet se shuma e monedhave të gjetura nuk ishte e fshehur dhe ndodhe në pjesë të dukshme të mjetit.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × 3 =