Grabitja në Rinas dhe provokimi i mjeshtrit Kapexhiu - Arbëria News

Grabitja në Rinas dhe provokimi i mjeshtrit Kapexhiu

Edhe pse kanë kaluar 11 ditë nga grabitja në Rinas, ku 5 burra të armatosur e të maskuar thyen rrethimin e Aeroportit Ndërkombëtar dhe morën nga barku i avionit në mes të ditës disa thasë me valutë, sërish ngjarja ka shumë mistere.

Si për vrasjen e njërit prej autorëve, ashtu dhe për mekanizmin, mënyrën si u futën, pse nuk funksionoi sistemi i sigurisë, nuk dihet ende shuma e grabitur dhe të cilës bankë janë, si dhe ka shumë pak dritë mbi 4 anëtarët e tjerë të bandës, se kush janë ata. Sulmi në aeroport vijon të komentohet cdo ditë. Sot na gazetën Mapo, mjeshtri Kapexhiu ka sjellë një provokim original, ku tregon me karikaturën e tij lehtësinë e rënies së Aeroportit dhe pamundësinë e autoriteteve për të reaguar, për të bërë detyrën e tyre.

/MAPO/

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − ten =