Gratë vlerësojnë gjërat e vogla, ato duhet të befasohen çdo ditë - Arbëria News

Gratë vlerësojnë gjërat e vogla, ato duhet të befasohen çdo ditë

 

Është e mahnitshme se si gratë vlerësojnë gjërat e vogla, a e keni vënë re ndonjëherë? Një trajtim i dhuruar pas kthimit nga puna, një kompliment i papritur dhe fytyra e tyre ndizet me lumturi. Mashkulli  zakonisht përqendrohet në gjëra të mëdha, në gjeste të bujshme dhe befasuese, por gratë e duan magjinë e gjërave të vogla, ato që bëjnë ndryshimin.

Piccole-cose-e1564983048148

 

 

 

Gratë duhet të befasohen çdo ditë, ata vlerësojnë bukurinë e gjërave të vogla

Kur isha fëmijë mora një letër të shkruar nga një mik i shkollës, një fletë e vogël në të cilën më bërën përshtypje komplimentet dhe fjalët që mbetën në zemrën time. Aq shumë, saqë ende e ruaj me zili në kutinë e kujtimeve dhe ndonjëherë përhumbem duke lexuar sinqeritetin e atyre fjalëve të pafajshme dhe të sinqerta.

Mund të duket e parëndësishme, por burrat dhe gratë nuk mendojnë në të njëjtën mënyrë, ne jemi të ndryshëm dhe për këtë arsye djemtë kanë humbur kuptimin e këtyre gjesteve, të gjërave të vogla, të detajeve që janë të rëndësishme.

Kjo është arsyeja pse ndjehem sikur jam duke dhënë këshilla për të gjithë njerëzit që do të lexojnë këto fjalë: befasoje partneren duke e komplimentuar, kthehu në shtëpi me tortën e saj të preferuar, me një libër ose me një mendim për të.

Një marrëdhënie e shkëlqyer bazohet në detaje që mund të bëjnë diferencën

Mos prisni data të veçanta, mos prisni përvjetorë ose ditëlindje, një gjest i papritur bën ndryshimin. Gratë duhet të befasohen ditë pas dite. Dhe është e vërtetë, është një përpjekje e vogël ditore, por çudia në fytyrën e saj do t’ju paguajë për gjithçka. Partnerja juaj do ta vlerësojë shumë më tepër gjestin tuaj të papritur sesa ai më befasues sepse ajo e di që për ty ato janë shumë më pak të rëndësishme.

Për të, ajo dhuratë e vogël simbolizon sakrificën dhe përpjekjen tuaj. I kujton praninë tuaj edhe kur nuk jeni pranë saj. Kjo ju jep vetëdijen se jeni në mendimet e saj edhe kur nuk jeni bashkë, edhe kur shumë detyra të përditshme ju mbajnë larg. Një marrëdhënie e shkëlqyer bazohet pikërisht në këto gjeste të vogla, madje është ashtu edhe nëse ju duket absurde.

Gjërat e vogla janë tullat që vendosin themelet dhe që ditë pas dite ndërtojnë një histori të rëndësishme dhe të sinqertë, e cila ia vlen të mbrohet. Ato janë krahët e fuqishëm që mbijnë mbi shpinën e partnerit tuaj, krahë që mbështesin dhe mbrojnë marrëdhënien tuaj. /Revista Psikologjia/

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five + nineteen =