Halil Kastrati dhe Gold Ag po bëjnë bamirësi - Arbëria News

Halil Kastrati dhe Gold Ag po bëjnë bamirësi

Me punën e tij të palodhshme, ai po arrin që të bëj shumë familje me shtëpi dhe t’u dhurojë atyre ngrohtësi familjare.

Sot, ai shihet në makinë bashkë me reperin, Gold Ag ndërsa ka shkruar: Me Bismilah

U nisem me i dhan nje pale çelesa.

Ndryshe më 28 Nëntor, Halil Kastrati me ndihmën e donatorëve ka arritur të bëj 28 familje me shtëpi.

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eighteen − 7 =