“Haremi” i trafikantit Rinard Tata dhe si i shpëtonte drejtësisë - Arbëria News

“Haremi” i trafikantit Rinard Tata dhe si i shpëtonte drejtësisë

Si nisi hetimi për kafe-motelin e denoncuar nga një qytetar. Si ndalohej e lirohej burri që mbulonte shfrytëzimin e femrave me dy gratë e jetës së tij. U akuzua për vrasje, por u lirua nga gjykata për mungesë provash.

Letër-porositë në Belgjikë dhe Itali për aktivitetet e tij kriminale Rinard Tata do të dalë sot para Gjykatës së Shkodrës. Do të dalë para miqve të tij të shumtë, për të thyer sërish drejtësinë e qytetit të cilin ai e zotëron thuajse prej afër dy dekadash. Është ndaluar disa herë. Madje akuzuar edhe për vrasje. Për tre ekzekutime, mes tyre dy vëllezër, po asnjëherë prokuroria dhe policia nuk ia faktuan dot. Sigurisht që në bashkëpunim edhe me gjykatën e rrethit Shkodër.

Nga Nikoleta Kovaçi “shekulli”

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seven + 1 =