Hidhet shorti i vettingut, ja emrat e prokurorëve që do të kontrollohen - Arbëria News

Hidhet shorti i vettingut, ja emrat e prokurorëve që do të kontrollohen

Procesi vettingut ka kaluar sot në Prokurorinë e Tiranës, ku është hedhur shorti për kontrollin.

Mësohet se në prokurori do të filtrohen dosjet e prokurorëve që janë kandidatë për Këshillin e Lartë të Prokurorisë.

Në sitën e vettigut do të kalojnë dosjet e prokurorit Dritan Rreshka dhe prokurores Antoneta Sevdari.

Kjo e fundit ka hetuar edhe dosjen ‘CEZ-DIA’.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × two =