Himarë, “MAVI” dhe “SFEVA” , tashmë në "lojë" amerikanët dhe PR e Mediut - Arbëria News

Himarë, “MAVI” dhe “SFEVA” , tashmë në “lojë” amerikanët dhe PR e Mediut

Kandidati për bashkinë e Himarës, pharm Fredi Beleri, pas mbështetjes nga politikanë dhe deputetë ekstremistë të djathtë grekë duket se ka vëne në  lojë  edhe  ambasaden Amerikane dhe vëzhguesit e USAID.

Sot,   gjatë procesit të votimit në qendrat kryesore të kësaj  zone janë vrejtur   se ish komisioneret e  PBDNJ, të  cilët  janë njëkohësisht edhe shtetas grek,  pohojne se jane vëzhgues  me USAID.

Gjithashtu, mësohet se gjatë nje pakti të fshehtë me PR para dy  javësh midis  z.Dule dhe z.Mediu të gjithë antërt e PR  i kanë kaluar partisë  së  tij.

Por  “telenovela” PBDNJ  nuk  përfundon   me  kaq,  pasi ashtu sic eshte  permendur edhe  ne shtypin e  shkruar shqiptar, perpos deputeteve ekstremist   grek kanë mbritur edhe  kongresmene amerikan  dhe zyrtare te larte qe  historikisht jane te njohur si “ithtar” Helen  ne  ballkanin juglindor.

Gjatë paradites se  sotme ne qytetin   bregdetar jane   vrejtur edhe  pjestar te  organizatës terroriste “MAVI” dhe “SFEVA” qe jane takuar me deputetin Vangjel Dule .

 

 

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × 1 =